Doneren en blad

Stichting GWG “De Eeuw van Christus” is een goede-doelen-stichting.
Zij is in Nederland gecategoriseerd als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’, een ANBI.
Het algemeen nut dat zij beoogt is het beheren en beschikbaar houden van het werk dat via Jozef Rulof op aarde kwam.
U kunt dit werk steunen door het geven van een donatie.
Als ANBI instelling kan de stichting uw donatie belastingvrij ontvangen, zodat zij het volledige bedrag van uw donatie kan besteden aan haar goede doel.
Het bankrekeningnummer voor donaties is NL19INGB0000030330 t.n.v. Stichting GWG De Eeuw van Christus (voor overschrijvingen van buiten Europa: BIC/SWIFT: INGBNL2A).
Bij een overschrijving graag het woord Donatie vermelden.
Als donateur wordt u door het blad ‘De Eeuw van Christus’ halfjaarlijks op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de stichting en het werk van Jozef Rulof.
Wij geven hieronder een beschrijving van enkele edities, zodat u zich een beeld kunt vormen van de inhoud van het blad.

De Eeuw van Christus mei 2022

Deze mei-editie sluit aan bij de actualiteit van de oorlog in Oekraïne. Hiervoor is gebruik gemaakt van een samenvatting van de lezing ‘Kan de Atoombom de Wereld vernietigen?’ die gepubliceerd is in de vierde editie van het tijdschrift ‘Evolutie’ dat de stichting uitgaf van 15 oktober 1946 tot oktober 1947. De inhoud van dat artikel wordt in de mei-2022-editie besproken in het licht van de huidige dreiging van een atoomoorlog door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Daarnaast komen in het blad nieuwe vertalingen in de Duitse en Spaanse taal aan bod, het jaarverslag 2021, en het vierde deel van het archief van de stichting met als titel ‘Tijdlijn Jozef Rulof en zijn stichting’.

De Eeuw van Christus december 2020

We zijn heel blij dat we u het heuglijke nieuws kunnen brengen dat alle 27 boeken die Jozef ontvangen heeft van de meesters van het licht en de vier delen van het Jozef Rulof naslagwerk nu vertaald zijn in het Engels. Met de publicatie van de vertaling van het boek ‘De Volkeren der Aarde door Gene Zijde bezien’ en de volledige vertaling van de ‘Toelichting bij de boeken van Jozef Rulof’ zijn de Engelse vertalingen voltooid!

De Eeuw van Christus juni 2020

Publicatie van ‘Het Jozef Rulof Naslagwerk Deel 4 Universiteit van Christus’ met 30 nieuwe artikelen en de paperback ‘Toelichting bij de boeken van Jozef Rulof’ met de 140 artikelen uit de vier delen van het naslagwerk. Deze paperback geeft in 448 pagina’s een diepgaande beschrijving van de kern van het werk, waardoor de verschillende verklaringsniveaus verduidelijkt worden.