Doneren en blad

Stichting GWG “De Eeuw van Christus” is een goede-doelen-stichting.
Zij is in Nederland gecategoriseerd als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’, een ANBI.
Het algemeen nut dat zij beoogt is het beheren en beschikbaar houden van het werk dat via Jozef Rulof op aarde kwam.
U kunt dit werk steunen door het geven van een donatie.
Als ANBI instelling kan de stichting uw donatie belastingvrij ontvangen, zodat zij het volledige bedrag van uw donatie kan besteden aan haar goede doel.
Het bankrekeningnummer voor donaties is NL19INGB0000030330 t.n.v. Stichting GWG De Eeuw van Christus (voor overschrijvingen van buiten Europa: BIC/SWIFT: INGBNL2A).
Bij een overschrijving graag het woord Donatie vermelden.
Als donateur wordt u door het blad ‘De Eeuw van Christus’ halfjaarlijks op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de stichting en het werk van Jozef Rulof.
Wij geven hieronder een beschrijving van enkele edities, zodat u zich een beeld kunt vormen van de inhoud van het blad.

De Eeuw van Christus december 2020

We zijn heel blij dat we u het heuglijke nieuws kunnen brengen dat alle 27 boeken die Jozef ontvangen heeft van de meesters van het licht en de vier delen van het Jozef Rulof naslagwerk nu vertaald zijn in het Engels. Met de publicatie van de vertaling van het boek ‘De Volkeren der Aarde door Gene Zijde bezien’ en de volledige vertaling van de ‘Toelichting bij de boeken van Jozef Rulof’ zijn de Engelse vertalingen voltooid!

De Eeuw van Christus juni 2020

Publicatie van ‘Het Jozef Rulof Naslagwerk Deel 4 Universiteit van Christus’ met 30 nieuwe artikelen en de paperback ‘Toelichting bij de boeken van Jozef Rulof’ met de 140 artikelen uit de vier delen van het naslagwerk. Deze paperback geeft in 448 pagina’s een diepgaande beschrijving van de kern van het werk, waardoor de verschillende verklaringsniveaus verduidelijkt worden.

De Eeuw van Christus december 2019

Naast het jaarverslag 2018, drie nieuwe vertalingen en twee nieuwe schilderijen vindt u in deze editie ook het uitgebreide artikel ‘De eerste priester-magiër’ dat zal verschijnen in het vierde en laatste deel van het naslagwerk in juni 2020.