Leesvolgorde boekenreeks

Welk boek van Jozef Rulof leest u als eerste?
Er zijn 8 boeken die u kunt lezen als kennismaking, en 19 studieboeken die de voorafgaande lezing van andere boeken uit de reeks veronderstellen.
Dit komt omdat de boeken geschreven zijn als een reeks waarin een sterke opbouw zit.
Het niveau van beleving, analyse en bewustzijn wordt boek na boek geleidelijk verhoogd, zodat we daarin mee kunnen groeien.
Elk nieuw begrip dat in de boeken wordt gebruikt, wordt steeds vergezeld van een beeldende omschrijving en een verklarend verhaal, zodat we stap voor stap kunnen binnentreden in een wondere wereld.
De eerste kennismakingsboeken voeren ons binnen in het Hiernamaals:
‘Een Blik in het Hiernamaals’ en ‘Zij die terugkeerden uit de Dood’.
Ze brengen ons een ‘ooggetuigeverslag’ van het Leven na de dood.
Daarna ontrafelen de boeken het mysterie van de menselijke reïncarnaties: ‘De Kringloop der Ziel’, ‘Tussen Leven en Dood’ en ‘Door de Grebbelinie naar het Eeuwige Leven’.
Samen met de biografie van Jozef Rulof in drie delen ‘Jeus van Moeder Crisje’ kunt u al deze boeken lezen als kennismaking.
Om voor uzelf uit te maken welk boek u als eerste kiest, kunt u de Samenvatting per boek lezen.
Verdieping
Door het terugvolgen van de reïncarnaties wordt in het studieboek ‘Het Ontstaan van het Heelal’ het ontstaan van mens en kosmos ontrafeld.
De realiteit en aard van het contact tussen mensen en geesten vindt u in ‘Geestelijke Gaven’ en ‘Zielsziekten van Gene Zijde bezien’.
In ‘De Volkeren der Aarde door Gene Zijde bezien’ zien we door wie en hoe de evolutie van de mensheid gestuwd wordt en wat de ongekende rol van Christus hierin is.
Een eigenzinnige trilogie over al het voorgaande vindt u in ‘Maskers en Mensen’.
Tenslotte veronderstellen de laatste boeken de voorafgaande lezing van alle vorige boeken: ‘Vraag en Antwoord’ (6 boeken), ‘Lezingen’ (3 boeken) en ‘De Kosmologie van Jozef Rulof’ (5 boeken).